Aplica codul CUPON5 pentru extra 5% discount la toate parfumurile
Vezi oferta

Lattafa Pride, Vintage Radio, apa de parfum, unisex, 20 ml Parfum arabesc original import Dubai

30.00 lei 59.00 lei

  • Cod produs: 231102091127
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

Descoperă Lattafa Pride Vintage Radio, un parfum nostalgic și evocator care te poartă într-o epocă de altădată, atunci când undele radio răspândeau în aer melodii încântătoare și amintiri pline de farmec.


Cu note de vârf de lavandă, salvie și bergamotă, acest parfum aduce o armonie atemporală în fiecare picătură. Lavanda calmantă, bergamota plină de gust și salvie se combină într-un trio perfect pentru a crea o experiență aromatică inconfundabilă.


În mijlocul acestei povești olfactive se află acorduri de prune, Palo Santo și piper negru, adăugând o notă misterioasă și intrigantă care te captivează în fiecare moment.


Cu o bază de lemn de santal și lemn de chihlimbar, parfumul Lattafa Pride Vintage Radio rămâne pe piele ca o amintire prețioasă, completând astfel această călătorie olfactivă.


Experimentează estetica vintage și puterea parfumului de a readuce în viață amintiri din vremurile trecute cu Lattafa Pride Vintage Radio. O aromă nostalgică și atemporală pentru sufletele care apreciază frumusețea trecutului.

Adaugă o recenzie

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Slab           Foarte bun